TELEFOON 06 12392537 | E-MAIL
 
 
Hans Bakhuizen - Interim-management   Hans Bakhuizen - Conceptontwikkeling   Hans Bakhuizen - Projectmanagement   Hans Bakhuizen - Acquisitie - Consultancy   Hans Bakhuizen - Huisvestingopmaat
INTERIM-MANAGEMENT   CONCEPTONTWIKKELING   PROJECTMANAGEMENT   ACQUISITIE - CONSULTANCY   HUISVESTING OP MAAT
 

Het verwerven van een nieuwe locatie is een vak apart. Het gaat om het vinden van de juiste match tussen een uw vraag en de mogelijkheden in de markt. Ook dit is maatwerk. Dan gaat het om marktkennis en het vroegtijdig onderkennen van nieuwe mogelijkheden. Het begint bij het goed weten wat je wel en niet wilt: een duidelijke vraagstelling. Hans Bakhuizen Interim Vastgoed Services kent deze materie door en door. En is er een passende locatie gevonden dan komt het aan op de juiste onderhandelingsstrategie. Gericht en gefocust op het beste eindresultaat voor u.

Soms hebt u behoefte aan een klankbord of second opinion. Om te weten of u de juiste beslissing neemt. Er kan veel tijd en geld bespaard worden door tijdig een heldere analyse te maken. Of het nu gaat om verwerving, een ruimtelijke aanpassing, een centrumplan of de vraag of het zinvol is met een project van start te gaan. Misschien bent u al van start gegaan en hebt u behoefte aan een verdiepingsslag. Maatwerk dus, geen algemeenheden. Vastgelegd in een rapportage, presentatie of gewoon in een persoonlijk gesprek. Wat u het meeste aanspreekt.

 
  LEES MEER >  

 
HOME | DISCLAIMER | CONTACT
 

© HANS BAKHUIZEN INTERIM VASTGOED SERVICES
corporate design en webproductie breed in beeld CREATIES